De Unge

’’Vi kigger på de unges ønsker og forventninger – men først og fremmest kigger vi på deres behov’’Michael


Jeg er 22 år og arbejder til dagligt på STU i Magleby, hvor jeg blandt andet står i køkkenet. Skolen kan godt være en kedelig fornøjelse engang imellem, men selvom det kan være hårdt med de lange dage, passer jeg mine ting. Det bedste ved skolen er variationen i arbejdsområderne, hvilket gør at det hele ikke bliver for ensformigt. Desuden arbejder jeg sammen med en anden ven her fra Netværket Smedegade, hvilket gør det hele lidt sjovere. 

I min fritid er fodbold min helt store passion, både når det kommer til FIFA og kampe i TV'et. Så ofte jeg kan, tager jeg nogle af vennerne fra Netværket Smedegade med ud for at se FC Vestsjælland spille på Slagelse Stadion. Der er altid masser af spænding. Jeg kan godt lide at der er gang i tingene, så det er fedt at jeg i  år både har været i Tjekkiet med skolen og taget en tur til Lalandia med Netværket Smedegade. Derudover har den stået på gokart - og selvfølgelig fodbold. 

Hos Netværket Smedegade Er det hele som det skal være. Jeg har det godt og mangler intet. Jeg kan godt lide at være til stede i min omgangskreds, så jeg sørger for at hjælpe til hvor jeg kan, hvad enten det gælder med madlavning, underholdning eller aktiviteter. Jeg syntes heldigvis vi har åbne, glade og flinke ansatte, der altid hjælper når noget er galt. Forholdet til de ansatte bliver derfor hurtigt kammeratligt med deres åbne og tålmodige tilgang.
 

Klaus


Jeg hedder Klaus og er førtidspensionist. Tidligere har jeg arbejdet med kommunikationsarbejde, blandt andet i Medieshoppen i Slagelse. I dag nyder jeg bare livet hos Netværket Smedegade, med en masse aktiviteter, computerspil og gåture rundt i byen. Jeg har boet i Slagelse i mange år, så jeg har godt kendskab til hvad der rører sig. Efter et liv med mange plejefamilier og bosteder er jeg glad for at bo hos Netværket Smedegade. Man skal dog kun være her, hvis man kan lide bostedet som en helhed. For mit vedkommende har Netværket Smedegade i hvert fald gjort mit liv til et paradis. 

Jeg syntes selv den daglige struktur i Netværket Smedegade er det bedste og jeg elsker vores sociale aktiviteter. For eksempel syntes jeg vores nylige tur til Lalandia var super hyggelig. Vi fik snakket rigtig godt alle sammen og fik spillet en masse bowling, som jeg er rigtig glad for og god til. 

Generelt er det vores fælles humor, der er det bedste ved menneskerne her i Netværket Smedegade. Selvom jeg godt kan være lidt af en enegænger, kan jeg godt lide at fyre et par jokes af og sørge for at alle har det godt. Selvom man ikke altid kan enes med de andre, er de ansatte gode til at stå klar med hjælp, der giver en god dialog og stemning.
 

Phillip


Jeg hedder Phillip og går på VUC i Slagelse. Derudover arbejder jeg som hjælper hos en landmand lidt udenfor byen, samt i Medieshoppen i Slagelse hvor jeg blandt andet trykker materiale. Jeg er rigtig glad for at være aktiv samt at lære nye ting, hvilket motiverer mig meget. 

Jeg elsker sportslige aktiviteter hvor jeg kan bruge min energi. For eksemple cykler jeg til og fra arbejde, går i fitnesscenter med de andre beboere og svømmer i Slagelse svømmehal når jeg får mulighed for det. Hvis jeg dog skal have en pause engang imellem foretrækker jeg at gå i biografen, spille computer eller tage på Slagelse Stadion og se fodbold med vennerne fra Netværket Smedegade. Jeg kan generelt godt lide at deltage i så mange aktiviteter som muligt. Blandt andet kan jeg også godt lide at lave mad og får ofte også ros for det.

I ferierne i år har jeg været med Netværket Smedegade i Knuthenborg Safaripark og i Lalandia. Desuden besøgte jeg min familie, hvilket var rigtig hyggeligt. Efter sommerferiens mange aktiviteter, var det dog naturligt at komme hjem til Netværket Smedegade igen. Det vigtigste ved at være her er, at alles interesser tilgodeses, hvilket også giver plads til forskellighed. Desunden er personalet altid åbne og venlige og det styrker sammenholdet endnu mere.

Netværket Smedegade  •  Smedegade 43B  •   4200 Slagelse • T: 41 87 65 91 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.