Om os

’’Nærhed og individualitet skal skabe grobunden for den unges fremtid’’Via samspil og refleksion med de unge frembringer personalet nogle af de værdier, der er hensigtsmæssige for de unge at lære, når de er i samvær med andre på arbejdspladsen, i skolen og i fritiden. Både unge og personale giver plads til hinanden, bidrager til fællesskabet og respekterer hinandens forskelligheder

Download vores folder her

Se mere om vores tilbud her på Tilbudsportalen.
Se mere om os på tilbudsportalen her


Værdier


" Nærhed

Det pædagogiske bånd kombineret med sociale tiltag er essensen af Netværket Smedegade. Vores faciliteter har evnerne til at skabe hjem, der bidrager til sammenhold og socialt engagement. Vores mål er at skabe et familiært netværk, hvor sammenhold og autenticitet er nøgleord.

" Individualitet

Ved hjælp af vores visitation sætter vi fokus på hver enkelt ung, og støtter dem i at udnytte deres ressourcer bedst. Gennem inddragelse i hverdagen får den unge både støtte og ansvar og er derfor med til at skabe strukturen i vores botilbud. Vores individuelle handlingsplaner skaber en standard vi er stolte af.

" Fremtid

Vi har fokus på at skabe en fremtid for de unge ved at give dem værktøjer og venskaber for livet. Vi sørger for at hver ung danner muligheder ved hjælp af selvstændighed og kompetenceudvikling.

Netværket Smedegade  •  Smedegade 43B  •   4200 Slagelse • T: 41 87 65 91 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.