Om os​

"Nærhed og individualitet skal skabe grobunden for den unges fremtid"

Via samspil og refleksion med beboerne frembringer personalet nogle af de værdier, der er hensigtsmæssige for beboerne at lære, når de er i samvær med andre på arbejdspladsen, i skolen og i fritiden. Både beboere og personale giver plads til hinanden, bidrager til fællesskabet og respekterer hinandens forskelligheder​.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og brancheorganisationen "Dansk Selveje", vi har desuden overenskomst med DE og SL, og nu også lavet partnerskabsaftale med Slagelse Kommune omkring "Røgfrit Slagelse"​​.

Nærhed

Det pædagogiske bånd kombineret med sociale tiltag er essensen af Netværket Smedegade. Vores faciliteter har evnerne til at skabe hjem, der bidrager til sammenhold og socialt engagement. Vores mål er at skabe et familiært netværk, hvor sammenhold og autenticitet er nøgleord.​

Individualitet

​Ved hjælp af vores visitation sætter vi fokus på hver enkelt beboer, og støtter dem i at udnytte deres ressourcer bedst. Gennem inddragelse i hverdagen får beboeren både støtte og ansvar og er derfor med til at skabe strukturen i vores bosted. Vores individuelle handlingsplaner skaber en standard vi er stolte af.

Fremtid

Vi har fokus på at skabe en fremtid hvor beboeren får flest mulige værktøjertil større selvstændighed, kompetenceudvikling og livskvalitet

​Hvem er vi

Netværket Smedegade

CVR: 32495230

Kontakt os

Telefon: 41 87 65 91

E-mail: ​sikkermail@ns47.dk